IKEA killing voor je relatie

IKEA killing voor je relatie

Dat samen een IKEA kast in elkaar proberen te zetten niet echt goed is voor jullie relatie, dat wist je waarschijnlijk al. Nu blijkt echter dat het bij het bezoekje aan de Zweedse meubelwinkel al mis gaat. Als je gaat voor een lange, gelukkige relatie kun je IKEA dus maar beter vermijden. 

Wie wel eens een meubel van IKEA in elkaar heeft gezet met zijn geliefde, weet vast dat dit voor heel wat frustraties kan zorgen. Na twee uur vloeken en tieren hebben jullie eindelijk de kast in elkaar gezet, maar jullie relatie is er niet beter op geworden.

Toch blijkt er hiervoor al iets mis te gaan. Volgens psychologe Ramani Durvasula breken heel wat ruzies uit in de winkel zelf. Stelletjes die willen gaan samenwonen zijn vaak bij deze goedkope meubelzaak te vinden om vast wat te kopen voor hun nieuwe inboedel. Tussen de meubels gaan de gesprekken snel genoeg over huishoudelijke taakjes en dat is het punt waarop veel meningsverschillen ontstaan. Het meeslepen van de loeizware meubels naar de kassa en vervolgens in de auto is vervolgens ook niet echt bevorderlijk voor een goede sfeer.

De IKEA is dus een heuse relatietest. Wanneer jullie een bezoekje aan deze winkel overleven en ook nog zonder problemen de meubels in elkaar kunnen zetten, dan zijn jullie vast klaar voor het samenwonen!

Fotocredits:
Twtrland

Share This

About the author