Ik heb HET nog nooit gedaan – seizoen 2

Ik heb HET nog nooit gedaan – seizoen 2

Gister was de eerste aflevering te zien van het nieuwe seizoen van het tv-programma Ik Heb HET Nog Nooit Gedaan. In dit realityprogramma worden mensen gevolgd die het om wat voor reden dan ook nog nooit gedaan hebben. Zij gaan op zoek naar die ene persoon die dit speciale moment met ze kan delen.

Het eerste seizoen van Ik Heb HET Nog Nooit Gedaan bleek een succes te zijn en daarom is dit jaar gestart met een tweede seizoen. Opnieuw worden tien mensen gevolgd in hun weg naar een eventuele ontmaagding.

Een van de kandidaten is de negentienjarige Guynio. Samen met zijn vrienden is hij meer bezig met zijn My Little Pony hobby dan met vrouwen. Toch is hij wel nieuwsgierig naar hoe het is om een vriendin te hebben. De 31-jarige Rob heeft tot nu toe ook weinig ruimte gehad voor een vriendin, tenslotte is zijn moeder al de belangrijkste vrouw in zijn leven. Melissa (21) heeft echter een heel ander probleem. Ze valt namelijk op vrouwen en is tot nu toe nog geen leuke vrouw tegengekomen. Naast nieuwe kandidaten komen ook een paar oude deelnemers terug. Ken je de 48-jarige Marc nog die in het eerste seizoen nauwelijks aandacht had voor zijn date die van het paard viel? Hij hoopt nu een leuke vrouw in België te kunnen vinden.

Tijdens het eerste seizoen werd al duidelijk dat maagd zijn toch een beetje een taboe is. In de huidige maatschappij wordt van ons verwacht dat wel altijd met seks bezig zijn en al op jonge leeftijd voor het eerst met iemand naar bed gaan. Toch zijn er blijkbaar genoeg mensen die nog nooit seks hebben gehad en hier best mee zitten. Meestal verhoogt de omgeving de druk op deze mensen nog eens extra. Het programma Ik Heb HET Nog Nooit Gedaan laat goed de worstelingen zien die bij dit onderwerp horen.

De zoektocht van de tien deelnemers is de komende paar weken te volgen op RTL5.

Share This

About the author