Hoeveel sekspartners heb jij gehad?

Hoeveel sekspartners heb jij gehad?

Tegenwoordig zijn we best braaf. De meeste mensen hebben minder sekspartners gehad dan hun voorouders op dezelfde leeftijd. Maar wat is nou precies veel? Hoeveel sekspartners heb jij gehad?

Het is natuurlijk maar de vraag wat je onder veel sekspartners verstaat. Want de één zal het al veel vinden als je met meer dan twee mannen het bed hebt gedeeld, terwijl de ander zijn sekspartners niet eens op twee handen zal kunnen tellen.

Om een oplossing te geven voor dit probleem, heeft de website Slate een speciale calculater voor het aantal sekspartners dat je hebt gehad in verhouding tot leeftijdsgenootjes op hun site staan. Je voert je leeftijd in en het aantal mannen (of vrouwen) waarmee je het bed hebt gedeeld. Vervolgens krijg je te zien hoe het met jouw seksleven staat ten opzichte van andere mensen met jouw leeftijd.

Natuurlijk zijn het allemaal gewoon getallen en gaat het er vooral om hoe jij je er zelf bij voelt. Als jij wacht met seks tot je de liefde van je leven hebt gevonden, is dat natuurlijk helemaal goed. Maar het is net zo prima om er lekker op los te experimenteren als jij je daar fijn bij voelt.

 

Share This

About the author