Hoeveel minnaars hebben Nederlandse vreemdgangers?

Hoeveel minnaars hebben Nederlandse vreemdgangers?

De bekende internationale datingsite voor overspeligen Victoria Milan, heeft weer een interessant onderzoekje gedaan. Nederlandse vreemdgangers zouden een stukje stouter zijn dan vreemdgangers uit andere landen. Jaarlijks hebben zij namelijk zo´n vier tot vijf minnaars. 

Victoria Milan deed onderzoek onder 83.500 leden. Hieruit bleek dat vreemdgaande Nederlandse mannen en vrouwen gemiddeld ongeveer vier of vijf minnaars per jaar hebben. Een derde heeft er twee of drie, tien procent slechts één en twee procent heeft zelfs meer dan zes minnaars per jaar.

In andere landen doen ze het toch wat rustiger aan, zo bleek uit het onderzoek. Want in onze buurlanden België en Engeland, maar ook in Italië, ligt het gemiddelde op twee tot drie minnaars per jaar.

Gelukkig zijn er ook nog landen waar het er nog wat heftiger aan toe gaat dan hier. De Mexicanen en Brazilianen maken het helemaal bont met een gemiddelde van zes of meer partners per jaar.

Of ze nou echt gelukkig worden van zoveel verschillende minnaars, dat is nog niet duidelijk. Het zal waarschijnlijk een heleboel stress opleveren. Zeker wanneer je partner er niet van op de hoogte is. Eén partner tegelijk lijkt me dan ook heel wat rustiger.

Fotocredits:
WTF

Share This

About the author