Hoe lang duurt de seks bij jullie?

Hoe lang duurt de seks bij jullie?

Sommige stellen kunnen uren van elkaar genieten tussen de lakens, terwijl andere al binnen een paar minuten klaar zijn. Vooral mannen kunnen soms erg snel tot hun hoogtepunt komen, waarna er weinig actie meer plaatsvindt. Hoe lang duurt de seks bij jullie? 

De tijd die mannen nodig hebben om klaar te komen, verschilt per persoon. De een kan zijn hoogtepunt binnen een paar minuten of zelfs seconden bereiken, terwijl de ander lange tijd door kan gaan. Voor sommige vrouwen is het erg frustrerend als hun man snel klaarkomt. Over het algemeen hebben vrouwen namelijk een stuk langer de tijd nodig om echt goed bevredigd te kunnen worden.

Uitstellen

Wil je liever wat langer genieten van goede seks? Dan is het een idee om samen met je vriend te oefenen met het uistellen van zijn orgasme. Wanneer hij aangeeft dat hij bijna gaat komen, kun jij even stoppen. Tijdens de seks kan hij hem er ook tijdelijk uithalen en jou in de tussentijd oraal bevredigen. Zodra de spanning bij hem weer iets is afgenomen, kunnen jullie verder met de vrijpartij. Na verloop van tijd zal het steeds iets langer duren voor hij een orgasme krijgt.

Hoe lang duurt goede seks?

Je vraagt je misschien af hoe lang een goede vrijpartij duurt. Daar is niet echt antwoord op te geven. Ten eerste verschilt het per persoon wat je fijn vindt. Sommige vrouwen kunnen heel lang genieten van seks, terwijl anderen er na een kwartiertje wel weer klaar mee zijn. Bovendien kan een vluggertje op z´n tijd ook heel fijn zijn. Het belangrijkste is dat jullie in ieder geval zo nu en dan echt goed de tijd voor elkaar nemen. Dat hoeft niet te betekenen dat jullie in die tijd alleen maar seks met elkaar hebben. Voorspel hoort er ook bij, net als na afloop nog even knuffelen in bed.

Fotocredits:
Pixabay

Share This

About the author