Hoe jaloers ben jij?

Hoe jaloers ben jij?

Als een relatie stuk loopt, is dat vervelend. Zeker wanneer het niet jouw keuze was en je eigenlijk het liefst nog samen was geweest met je ex. Toch zul je je er bij neer moeten leggen. Jaloers zijn levert immers niets op. 

Er zijn heel wat vrouwen die het leven van hun ex nauwlettend in de gaten houden, bijvoorbeeld via social media. Er is niets mis met wat natuurlijke nieuwsgierigheid, maar je kunt ook te ver gaan. Zijn Facebook pagina tien keer per dag checken of zelfs inloggen op zijn profiel kan echt niet. Het schendt niet alleen zijn privacy, maar het zal je zelf ook niets opleveren.

Want zeg nou zelf, word je er uiteindelijk gelukkiger door? Nee, natuurlijk niet. Sterker nog, je zult je alleen maar rot voelen op het moment dat je iets ontdekt. Kom je niets verdachts tegen? Dan weet je nog steeds niet zeker dat hij geen ander meisje heeft ontmoet.

Hoe lastig het soms ook lijkt, het is echt beter om door te gaan met je eigen leven. Laat het leven van je ex rusten. Je zult zien dat het dan ook veel leuker is om hem wellicht na een paar maanden weer eens tegen te komen. Als alle gevoelens een beetje zijn gezakt en je niet meer zo jaloers bent, kun je veel beter van je nieuwe leven genieten en hem ook wat gunnen.

Fotocredits:
Pixabay

Share This

About the author