Hoe is het seks- en liefdesleven van BN´ers?

Hoe is het seks- en liefdesleven van BN´ers?

Heb je je wel eens afgevraagd hoe het seksleven of het liefdesleven van een BN´er er uit ziet? In het nieuwe programma VIVA Pillow Talk vertellen vijf bekende en tien onbekende stelletjes over hun relatie. Want hoe is het gesteld met de romantiek in huis? En hoe zit het nou precies met seks?

VIVA Pillow Talk is een nieuw programma van Net5. In dit programma doen vijf bekende stellen een boekje open over hun liefdesleven. Ze gaan serieus in op de vragen die gesteld worden en beantwoorden ze vrolijk, zij het soms ietwat ongemakkelijk.

De bekende stellen die deelnemen aan het programma zijn Henny Huisman en zijn vrouw, de eigenaresse van de Miss Nederland Organisatie en Lifestyle Deskundige Kim Kötter samen met haar vriend en zanger Jaap Reesema, oud-Utopianen Billy en Ruud en de dj´s Mattie & Wietze met hun vriendinnen.

Naast de bekende stellen doen er ook tien onbekende stellen mee. Deze stellen zijn allemaal heel verschillend. Van jong naar oud, net samen of al jaren getrouwd, tot hetero- of homoseksueel. Allemaal vertellen ze over gênante gebeurtenissen, romantische momenten en leuke anekdotes.

Het programma VIVA Pillow Talk is vanaf 7 april om 22.30 te zien op Net5.

 

Share This

About the author