Het perfecte stel

Het perfecte stel

Er verschijnen aan de lopende band onderzoeken over welke stellen het meest gelukkig zouden zijn. Combineer al deze onderzoeken en je hebt het perfecte stel gevonden. Dus twijfel je over wie de man van je dromen moet worden? Kijk dan eens of jullie aan deze eisen voldoen voor het perfecte stel.

Geen telefoonverslaving
Je hebt van die stellen die alles via hun telefoon bespreken. Een appje sturen om een ruzie bij te leggen, of om je liefde aan hem te verklaren. Dat is natuurlijk heel leuk, maar stellen die dit gewoon in real life doen, zijn veel gelukkiger. Ook ’s avonds Facebooken in bed in plaats van de liefde bedrijven, is niet erg bevorderlijk voor een goede relatie.

Geen kinderen
Hoe leuk kinderen ook kunnen zijn, stellen zonder kinderen schijnen toch echt gelukkiger met elkaar te zijn.

Jongste en oudste kind
Er zijn onderzoekers die zeggen dat je in een relatie het best een jongste en oudste kind samen kunt hebben. Dus wanneer jij de oudste was thuis, kun je het beste op zoek gaan naar een man die de jongste van zijn broers en zussen is. Dit zou ervoor zorgen dat de een heel zorgzaam is ingesteld, terwijl zijn of haar partner juist graag verzorgd wil worden.

Holebi
Homoseksuele en lesbische stellen schijnen gelukkiger te zijn dan hetero’s. Ze brengen meer tijd samen door en communiceren beter.

Niet gamen
Gamen schijnt funest te zijn voor een goed huwelijk. Heel wat mannen (en vrouw) besteden meer tijd aan gamen dan aan hun huwelijk, en dat heeft grote gevolgen.

Seks
Seks maakt nou eenmaal gelukkig en stellen die vaker samen tussen de lakens duiken, zijn opeens een stuk gelukkiger samen. Wanneer jullie allebei tevreden zijn over jullie seksleven, vormen jullie een goed stel.

Bron:
Goed Gevoel

Fotocredits:
Relationships Love and Marriage

Share This

About the author