Het libido van vrouwen

Het libido van vrouwen

Er wordt vaak gedacht dat mannen een hoger libido hebben dan vrouwen. Toch hoeft dat helemaal niet waar te zijn. Er zijn zat vrouwen die het eigenlijk wel vaker zouden willen doen. Wat willen vrouwen eigenlijk allemaal op het gebied van seks? De app Kindara deed er onderzoek naar! 

Kindara is een vruchtbaarheidsapp die onderzoek heeft gedaan naar de seksuele behoeften van vrouwen. Wat blijkt? Iets meer dan de helft van de vrouwen zou graag vaker seks hebben. Natuurlijk moet het dan wel goede seks zijn. Een emotionele band is hiervoor het meest belangrijk, gevolgd door voorspel en communicatie. Bijna de helft van de vrouwen bereikt minimaal één keer per vrijpartij een hoogtepunt.

Het kan ook zijn dat vrouwen even wat minder zin hebben in seks. Stress is de grootste libido killer. Maar ook wanneer het even wat minder gaat in de relatie kan dit gevolgen hebben voor het seksleven. In onderstaande infographic zijn alle gegevens van het onderzoek samengevat.

Kindara onderzoek 2_Seks&Relaties_PlanetfemKindara onderzoek 3_Seks&Relaties_PlanetfemKindara onderzoek 4_Seks&Relaties_Planetfem Kindara onderzoek 5_Seks&Relaties_Planetfem

 

 

Share This

About the author