Helaas, de gemiddelde penis blijkt toch niet zo groot!

Helaas, de gemiddelde penis blijkt toch niet zo groot!

Veel mannen maken zich zorgen over de grootte van hun geslacht. Vrijwel iedere man meet zijn penis wel eens op om hem te kunnen vergelijken met gemiddeldes. Goed nieuws voor alle mannen, wat minder goed nieuws voor ons; de gemiddelde penis blijkt toch kleiner dan gedacht.

De mannen kunnen weer opgelucht ademhalen, want ze kunnen hun eigen jongeheer met een wat lager gemiddelde gaan vergelijken. Er is veel onderzoek gedaan naar de gemiddelde penisgrootte, alleen deze gemiddeldes bleken toch wat te groot uit te vallen.

Binnen dit nieuwe onderzoek hebben metingen plaatsgevonden onder 15.000 mannen. Het onderzoek werd gedaan door het Londense King´s College. 95% van de mannen bleek binnen de normale afmetingen van 10,5 tot 16 centimeter in erectie te zitten. Wanneer zijn penis iets minder enthousiast is, is hij nog 6,5 tot 11,5 centimeter groot.

Opvallend is dat de onderzoekers zeggen dat zij geen aanwijzingen kunnen vinden voor verschillen in de groottes tussen verschillende rassen. Dit is bijzonder, omdat vaak gezegd wordt dat Aziaten de kleinste penis hebben, terwijl in Afrika de grootste te vinden zijn.

Fotocredits:
Quest

Share This

About the author