Heb jij een geheim voor hem?

Heb jij een geheim voor hem?

Heb je een geheim voor je partner? Iets wat er in je verleden is gebeurd en waar je mee zit? Iets wat je niet goed met hem durft te delen? Het is beter om dit vroeg of laat toch aan hem te vertellen. Want het is juist goed om dit soort dingen met iemand te kunnen delen! 

Geheim

Een geheim hebben is niet leuk. Het levert veel stress op omdat je constant op je hoede moet zijn. Het zal je toch gebeuren dat je partner er achter komt! Daarnaast kan het invloed hebben op je relatie. Tenslotte stel je jezelf niet helemaal open en dat belemmert een verdere groei in jullie relatie. Het is dan ook beter om je geheim met hem te delen, maar hoe pak je dat aan?

Wacht niet te lang

Het is natuurlijk spannend, maar je kunt beter niet te lang wachten met het delen van je geheim. Zeker wanneer het iets is wat hij niet leuk zal vinden om te horen, kun je er maar beter op tijd mee zijn. Anders loop je de kans dat hij het je kwalijk zal nemen dat je het niet eerder verteld hebt. Kies wel een goed moment uit, het hoeft ook weer niet overhaast verteld te worden.

Bereid hem voor

Bereid hem voor op het gesprek. Zeg dat je later die week een gesprek met hem wilt, omdat je iets wilt delen waar je het moeilijk mee hebt. Zorg er wel voor dat hij niet het idee krijgt dat er iets mis is met jullie relatie, houd het echt bij jezelf. Door hem voor te bereiden, weet je zeker dat je de tijd hebt voor een rustig gesprek en dat hij ook weet hoe belangrijk het voor je is.

Blijf rustig

Wanneer je het gaat vertellen, is het belangrijk om rustig te blijven. Kijk hem aan en laat zo nu en dan een stilte vallen om zijn reactie te kunnen checken. Geef hem de ruimte om te reageren. Het kan natuurlijk zijn dat hij even schrikt, maar ook daar moet je hem de tijd voor gunnen.

Fotocredits:
Pixabay

Share This

About the author