Goedele geeft tips in Sex Academy

Goedele geeft tips in Sex Academy

In het programma Sex Academy krijgen zes koppels les van de Belgische seksuologe Goedele Liekens. Ze zijn allemaal ontevreden over hun seksleven. Het ene koppel heeft bijna nooit meer seks, de ander wil juist meer afwisseling. Goedele geeft tips. 

De zes koppels hebben hele uiteenlopende redenen om naar de Sex Academy toe te komen. Ze hebben echter gemeen dat ze allemaal ontevreden zijn over hun seksleven. Goedele Liekens bedenkt allerlei opdrachten om de spanning tussen de lakens weer terug te brengen.

Wat dat dan voor opdrachten zijn? De kandidaten moeten bijvoorbeeld een avond lang de stroom er thuis af halen zodat ze zich alleen met elkaar bezig kunnen houden, ze geven elkaar een body to body massage, ze moeten sensuele dingen voor elkaar regelen, een dag lang in lingerie door het huis heen lopen en samen experimenteren met seksspeeltjes. Dit alles om uit het vaste patroon te raken en weer nieuwe dingen te ontdekken.

Een leerzaam programma voor bijna alle stellen in Nederland. Het kan namelijk nooit kwaad om eens iets nieuws de slaapkamer in mee te nemen, ook als jullie al jaren samen zijn. Zo blijft het spannend en leuk in bed.

 

Share This

About the author