Goede voornemens: Meer sporten zorgt voor betere seks

Goede voornemens: Meer sporten zorgt voor betere seks

Heb jij net als al die andere Nederlanders ´meer sporten´ ook op je lijstje met goede voornemens staan? Heel goed, want dit zorgt ook voor betere seks! En betere seks zorgt daarbij weer voor nog meer beweging. 

Seks en sporten hebben meer met elkaar te maken dan je wellicht zult denken. Ten eerste verhoogt sporten je plezier in bed. Mensen die veel sporten zijn over het algemeen meer tevreden over hun lichaam en hebben minder remmingen tijdens de seks. Daarnaast hebben ze een beter uithoudingsvermogen wat ervoor zorgt dat ze heel wat langer door kunnen blijven gaan. Je staat er misschien niet altijd bij stil, maar je hebt soms heel wat spieren nodig als je tussen de lakens bezig bent!

En ook daarbij ben je dus eigenlijk een beetje aan het sporten. Sommige mensen zien het wel heel optimistisch en denken dat je niet meer naar de sportschool hoeft als je vaak genoeg seks hebt. Helaas is het niet zo dat je er zoveel calorieën mee verbrandt, maar je krijgt zeker wat extra beweging.

Vind je sporten niet zo sexy? Ga dan eens paaldansen of strippen. Zeker paaldansen is een echte sport waarbij je heel wat kracht nodig hebt. Je vriend zal het vast niet erg vinden als je een keertje voor hem oefent!

Fotocredits:
Brunchnews

Share This

About the author