Ging jouw man vreemd vlak voor jullie grote dag?

Ging jouw man vreemd vlak voor jullie grote dag?

De weken voor jullie huwelijk leven jullie op een roze wolkje. Jullie willen niets liever dan bij elkaar zijn en elkaar eeuwige trouw beloven. Of toch niet? 38% van de leden van de site Victoria Milan deed aan voorhuwelijks bedrog, en een groot deel zelfs een week voor het huwelijk. 

Laten we dit bericht meteen maar even wat minder heftig maken dan het misschien lijkt. Victoria Milan is namelijk een site voor overspeligen. Uit een grootschalig onderzoek onder meer dan 12.500 leden bleek dat 38% vreemd was gegaan voor het huwelijk, en bij 34% had dit zelfs in de week voor de bruiloft plaatsgevonden.

Niet voor niets laten sommige vrouwen hun husband to be niet met een gerust hart naar hun vrijgezellenfeest gaan. Alcohol, de aanwezigheid van zijn vrienden en de stress die bij een huwelijk komen kijken, kunnen nog wel eens zorgen voor een misstap. Vooral de angst en stress voor de bruiloft zijn een reden om vreemd te gaan voor hij in het huwelijksbootje stapt. Bijna iedereen twijfelt minstens één keer in de periode voor het huwelijk en op zo´n zwak moment wil het wel eens mis gaan. Daarnaast speelt ook alcoholgebruik een rol en de drang naar een laatste keer vrijheid voor de man zich voor de rest van zijn leven moet binden.

Gelukkig zijn er ook nog genoeg mannen die overlopen van de liefde voor hun aanstaande en er niet aan moeten denken om met een andere vrouw het bed in te duiken. Een vrijgezellenfeest kan namelijk ook gewoon heel gezellig zijn en hoeft natuurlijk niet uit de hand te lopen. Wel is het verstandig om goede afspraken te maken voor jullie allebei op stap gaan met een groep vrienden of vriendinnen. Het zou toch jammer zijn als zo´n gezellige dag uit loopt op een ruzie of zelfs het einde van jullie relatie moet betekenen.

Fotocredits:
Men Advice

Share This

About the author