Gemiddelde lengte van een penis

Gemiddelde lengte van een penis

Mannen kunnen vol trots over de lengte van hun jongeheer praten, maar wat is nou eigenlijk een lange penis? En wanneer is hij echt heel kort? De gemiddelde lengte en breedte van een penis wil nog wel eens verschillen per bevolkingsgroep. Dus voor je er meteen een meetlint bij pakt, kun je het beste eerst even kijken waar je het mee moet vergelijken.

Penis lengte per land

De gemiddelde lengte van een penis verschilt per land. Wij Nederlanders zullen het moeten doen met een gemiddelde van 15,87 centimeter, wat op zich helemaal niet verkeerd is. In Afrika zijn de grootste penissen te vinden. In Congo-Brazzaville zijn de mannen het best bedeeld met een gemiddelde lengte van 17,93 centimeter. Ecuador en Ghana komen op de tweede en derde plek. Azië komt er een stuk minder goed vanaf. In Zuid-Korea zitten mannen gemiddeld op 9,66 centimeter. Cambodja en Thailand staan op de tweede en derde plaats van landen met de kleinst penissen ter wereld.

Maar wanneer is je penis nou echt te klein? Er wordt van een micropenis gesproken als hij in slappe toestand kleiner dan 3,8 centimeter is. Een penis die in erectie groter is dan 22 centimeter wordt als groot gezien. Over het algemeen zit je goed als hij ergens tussen de 10 en 20 centimeter is.

Penis lengte Jonah FalconGrootste penis

Al eerder kwam er een stukje op deze site over de meest bizarre seksrecords. Uiteraard stond de Amerikaan Jonah Falcon daar ook in met zijn penis van maar liefst 34 centimeter in stijve toestand. Dit is dus meer dan twee keer zo groot als de gemiddelde penis van de Nederlandse man!

Je zou misschien denken dat Jonah gezegend is met de lengte van zijn penis. Hoe groter, hoe beter, toch? Niets is minder waar. De grootte van zijn penis zorgt namelijk voor heel wat problemen. Op het vliegveld is ooit gedacht dat de Amerikaan een bom mee smokkelde en de grootste condoom die in de winkels te verkrijgen is, bedekt maar de helft van zijn geslacht. Je moet je dan ook bedenken dat de penis van Jonah ongeveer zo groot en dik is als een fles wijn. Probeer die maar eens in je broek te verstoppen!

Niet alle vrouwen zijn gecharmeerd van zo’n enorme paal, maar Jonah geeft aan dat de meeste vrouwen het een unieke ervaring vinden om met hem het bed te delen. Het lukt ze alleen nooit om zijn hele geslacht naar binnen te krijgen. Bovendien lukt het Jonah maar niet om een serieuze relatie te krijgen, het blijft bij de seks. Dus mannen, weet waar je om vraagt als je graag een grotere leuter zou willen hebben!

Bronnen:
De Ondernemer

Fotocredits:
Foliaweb
Gayworld

Share This

About the author