Gegevens van miljoenen vreemdgangers openbaar?

Gegevens van miljoenen vreemdgangers openbaar?

De bekende overspel website Ashley Madison is gehackt. De hackers eisen dat de site offline wordt gehaald, anders zullen zij alle gegevens van de vreemdgangers die zich hebben aangemeld openbaar maken. Dat is even schrikken!

De hackers eisen dat de site offline wordt gehaald. Ze hebben geen medelijden met de vreemdgangers waarvan ze de gegevens anders openbaar gaan maken, zij verdienen geen privacy, zo zeggen ze. Volgens de hackers zou Ashley Madison niet eerlijk zijn over een speciale verwijderservice waarbij voor negentien dollar je gegevens van de server worden verwijderd. Ze beweren dat de site dit nooit gedaan heeft.

Dit is bijzonder, juist omdat Ashley Madison beweert dat de privacy van alle gebruikers is gewaarborgd. Ze hebben dus zeker wat uit te leggen. Het is de vraag hoe dit verder zal gaan. Inmiddels is er samen met de Amerikaanse justitie een onderzoek gestart. Voor alle vreemdgangers die zich hebben aangemeld is het nog even spannend. Zij zullen er flink van balen als hun gegevens openbaar worden gemaakt!

Share This

About the author