Geef een erotische foto cadeau

Geef een erotische foto cadeau

Heeft je vriend alles al en weet je echt niet wat je hem dit jaar nou toch weer moet geven voor de Kerst? Laat dan een erotische foto van jezelf maken. Niet alleen is het fantastisch om zijn gezicht te zien wanneer je hem de foto geeft, ook is het een fijn cadeautje voor jezelf. 

Want zeg nou zelf; wil jij je ook niet eens een dag een fotomodel voelen? Bovendien is het leuk om je lichaam vast te leggen op een sexy, maar stijlvolle manier. Een boudoir fotoshoot werd eerst vooral gedaan door bruidjes die hun kersverse man wilden verrassen met een spannende prewedding shoot. Tegenwoordig zijn er ook veel vrouwen die ervoor kiezen dit als verjaardagscadeau te geven of voor de feestdagen.

Bij een boudoir fotoshoot ga je meestal in lingerie op de foto. Het kan ook zijn dat je zelf enkele lichaamsdelen met bijvoorbeeld je handen bedekt. Een naakte fotoshoot kan natuurlijk ook, maar gedeeltelijk bedekt is eigenlijk veel spannender en vaak ook mooier.

De kosten van zo´n shoot variëren van een paar tientjes tot een paar honderd euro. Dit is vooral afhankelijk van de locatie waarop je gefotografeerd wilt worden, of je ook visagie nodig hebt, hoeveel foto´s je wilt hebben, of ze ook bewerkt worden en of de foto´s gebruikt mogen worden voor het portfolio van de fotograaf. Denk van te voren goed na over wat je precies wilt en zoek ook voorbeeldfoto´s. Zo kun je je zo goed mogelijk voorbereiden en is de kans op een mooi resultaat het grootst.

Fotocredits:
Tips of Divorce

Share This

About the author