Fouten die we maken tijdens het flirten

Fouten die we maken tijdens het flirten

Flirten is niet altijd gemakkelijk, zeker als je wanhopig op zoek bent naar een leuk vriendje. Er zijn fouten die we bijna allemaal maken als het om flirten gaat. Probeer je hiervan bewust te zijn en ze de volgende keer te vermijden.

Alcohol
Het lijkt misschien zo dat alcohol een positieve invloed heeft op jouw flirting skills, maar dit is lang niet altijd zo. Je wordt er misschien wat minder zenuwachtig van en je durft eerder af te stappen op die leuke jongen in de kroeg, maar alcohol kan er ook voor zorgen dat je te ver doorslaat. Je wilt toch niet dat hij denkt dat je een gigantische slet bent en dronken zul je ook geen goede indruk maken. Wees dus zuinig met alcohol als je echt wat wilt bereiken.

Geen real life dating
De laatste tijd zijn we bijna vergeten hoe het is om in real life te daten. Via Tinder en WhatsApp vliegen heel wat berichtjes heen en weer. Dat is natuurlijk leuk en maakt het allemaal wat minder spannend dan wanneer je hem in het echt zou zien, maar toch bestaat het gevaar dat je je teveel op je telefoon concentreert. Je zult pas echt weten wat je voor hem voelt als je hem in het echt ziet. Gooi die smartphone dus een keer aan de kant en maak een echte afspraak.

Andere vrouwen belachelijk maken
Het is niet gek dat je wat jaloezie op voelt komen als je opeens een knappe vrouw met jouw crush ziet praten. That bitch! Toch is het niet verstandig om haar zwart te maken tegenover hem. Je kunt hem vertellen dat ze achterbaks is en dat je vindt dat ze veel te veel make-up draagt, maar wat bereik je daar nou mee? Jongens houden niet van meiden die zich zo jaloers gedragen en het is bovendien niet fair. Als hij je echt leuk vindt, zal hij zich weinig van haar aantrekken. Zo niet, dan is het de moeite ook niet waard.

Fotocredits:
Mens Best Datingtips

Share This

About the author