Flirten via Tinder

Flirten via Tinder

Tinder is een nieuw fenomeen in de wereld van het daten. Het is een applicatie die werkt via Facebook en aan de hand van een match die voor jou gemaakt wordt, kun je chatten met vrijgezelle mannen.

Op basis van je likes, gemeenschappelijke vrienden en interesses word je gekoppeld aan andere Tindergebruikers. Vervolgens krijg je een hele reeks met foto’s te zien die je kunt beoordelen met een hartje of een kruisje. Zie je een leuke man dan geef je hem een hartje en wanneer hij jouw foto ook met een hartje beoordeelt, kunnen jullie gezellig samen de chatbox in.

De App is inmiddels zeer populair en verovert Nederland in sneltreinvaart. Het beoordelen van honderden foto’s is natuurlijk zeer verslavend en het is leuk om zo nu en dan een fijn gesprekje te voeren met deze onbekende knapperds. En als die gesprekken dan niet op liefde uitlopen, werken ze in ieder geval flink op je lachspieren.

Tinder1Tinder2Tinder3

 

Tinder4Tinder5Tinder6

Een beetje oppervlakkig is het misschien wel; mensen beoordelen op hun uiterlijk. Toch kun je wel meteen zien met wie je te maken hebt. Daarnaast is het een vrij laagdrempelige manier van daten en kun je het overal doen. Dus heb je jouw prins op het witte paard nog niet gevonden en heb je een paar minuutjes over terwijl je op het station op de trein staat te wachten? Pak dan gewoon je telefoon er even bij en beoordeel wat fotootjes, wie weet waar het toe leidt.

Fotocredits:
Apparanta

Share This

About the author