Feeder fetisj: gevaar voor de gezondheid

Feeder fetisj: gevaar voor de gezondheid

Dacht je dat mannen alleen maar slanke vrouwen willen zien? Echt niet! Sommige mannen hebben juist een zwak voor dikke vrouwen. En dan bedoelen we niet de vrouwen die zich druk maken over hun muffintop, maar juist de extreem dikke exemplaren. Sommige mannen vinden dit zo aantrekkelijk dat ze een feeder worden.

Een feeder vindt zijn vrouw het meest aantrekkelijk wanneer ze extreem zwaar is en blijft haar net zo lang eten voeren tot ze steeds dikker wordt. Hamburgers, taart, patat en koekjes; hij stopt het met liefde bij haar naar binnen. Want van zo’n dik lichaam wordt hij ontzettend opgewonden.

Ieder zijn ding, zou je misschien zeggen. Toch is deze fetisj niet geheel onschuldig. De vrouwen bereiken al snel een gewicht van meer dan 150 kilo en dat is natuurlijk hartstikke slecht voor hun gezondheid.

Afvallen zodat je het figuur van een fotomodel hebt, is nergens voor nodig. Maar om jezelf tonnetjerond te eten om je lover tevreden te houden, is ook geen goed idee. Laten we vooral allemaal een gezond gewicht behouden en daar tevreden mee zijn.


Fotocredits:
Recapo

Share This

About the author