Erotiek en communicatie met 210th

Erotiek en communicatie met 210th

Ben je al bekend met het erotische lifestylemerk 210th? Dit luxueuze merk brengt erotische boxen en een bodycare lijn op de markt die voor extra spanning, intimiteit en communicatie in je relatie kunnen zorgen.

Niet voor niks is 210th inmiddels wereldwijd uitgebreid en te koop in een groot aantal landen. Wat er zo bijzonder is aan dit erotische merk? Sofie Rockland is de bedenker achter 210th en zij wil met haar producten mensen uitdagen elkaar opnieuw te verleiden. Het is namelijk ontzettend belangrijk om voldoende tijd voor elkaar te nemen. Intimiteit, erotiek en communicatie zijn volgens haar onlosmakelijk met elkaar verbonden en daar moeten we dan ook genoeg aandacht aan blijven besteden.

210th_Sofie RocklandSofie weet zelf als geen ander hoe het is om te weinig tijd voor elkaar te hebben in een relatie. Door haar drukke baan vergat ze met haar partner te communiceren, waardoor de wederzijdse interesse verdween en er weinig intimiteit was. Helaas liep haar relatie stuk, maar Sofie kwam hierdoor wel op het idee om een eigen merk op te zetten dat intimiteit met communicatie kon combineren. Dit vormde het begin van 210th, een merk met een duidelijke filosofie.

In 2010 begon 210th met stijlvolle erotische boxen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit de Classic Box, een Wedding Box, Pride Box, Ladies Box of Shades Box (gebaseerd op Fifty Shades of Grey). In de box zitten niet alleen verschillende erotische accessoires zoals een massagekaars, vibrator en satijnen bondages, maar ook zitten er in elke box 25 spannende opdrachten die je als stel kunt uitvoeren. Dit kunnen opdrachten zijn zoals ‘’Maak een naaktportret van elkaar met potlood of houtskool’’, of ‘’Deze week bedrijven jullie geruisloos de liefde. Wie één krimp of kreun geeft, moet de komende 24 uur alle wensen van de ander vervullen’’. De opdrachten dagen jullie uit om je relatie naar een hoger niveau te brengen. Niet alleen erotiek komt aan bod, ook communicatie speelt een grote rol.

210th_3

Maar 210th heeft meer dan alleen erotische boxen. Een jaar geleden is er een exclusieve bodycare lijn bijgekomen met luxueuze producten zoals massageolie, bodyscrub en glijmiddel. Aan de binnenkant van elke verpakking zit een QR-code die je toegang geeft tot drie opdrachten die specifiek voor het product zijn bedacht.

Nieuwsgierig geworden? Je kunt de producten bestellen op de site, maar ze zijn ook te vinden in verschillende winkels in Nederland. De prijs is misschien wat hoger dan je gewend bent bij erotische artikelen, maar het is dan ook een bijzonder merk dat meer biedt dan alleen erotiek. 210th brengt jullie dichter naar elkaar!

Share This

About the author