Ergernissen op de eerste date

Ergernissen op de eerste date

Een eerste date is altijd spannend en natuurlijk wil je een goede indruk maken. Maar het kan ook zijn dat jij je verschrikkelijk aan hem zit te ergeren. Dit zijn de grootste ergernissen op een eerste date.

Hij zegt niks

Niets zo vervelend als iemand die de hele tijd zijn mond dicht houdt. Natuurlijk is het fijn dat jij alle tijd krijgt om je eigen verhaal te delen, maar je wilt ook wel wat over hem te weten komen. Als hij ook nog eens zo kort mogelijk antwoord geeft op je vragen is de gespreksstof op een gegeven moment op en zullen er stiltes vallen. Awkward!

Hij is nog niet over zijn ex heen

Waarom hij met jou op date is, wordt niet echt duidelijk. Want bij ieder onderwerp dat jullie bespreken, heeft hij het weer over zijn ex. Is hij eigenlijk wel geïnteresseerd in jou? Exen zijn taboe op een eerste date en als hij hier dan toch over begint, is dit een echte killer.

Hij komt te laat

Ja, natuurlijk, soms kan je er niks aan doen dat je te laat bent. Tenslotte is het meer regel dan uitzondering dat de NS gigantische vertraging heeft en kan het ook gebeuren dat je band plotseling lek is. Het is al vervelend als je een half uur lang in je eentje in het café op je date zit te wachten, maar het wordt nog vervelender als hij geen goede reden heeft voor zijn vertraging.

Hij zit steeds op zijn telefoon

Zit je date constant op het schermpje van zijn telefoon te turen terwijl jij je stierlijk verveelt? Vraag je je af waarom je überhaupt de moeite hebt genomen om naar hem toe te komen terwijl jullie je date net zo goed via de WhatsApp hadden kunnen laten plaatsvinden? Het is een grote afknapper als hij zijn telefoon belangrijker vindt dan jou.

Hij laat jou de rekening betalen

Wij vrouwen worden steeds zelfstandiger en we vinden het dan ook heerlijk als wij een keer de rekening kunnen betalen. Dat wil niet zeggen dat hij hem zonder te overleggen gewoon naar jou toe moet schuiven. Ook de smoes ‘’ik ben mijn portemonnee vergeten’’ kan grote ergernissen opleveren.

Binnenkort komt een artikel online over de dingen waar jij aan moet denken bij een eerste date!

Fotocredits:
The Yuppie Diaries

Share This

About the author