Eindelijk, Fifty Shades of Grey in de bioscopen!

Eindelijk, Fifty Shades of Grey in de bioscopen!

Jaaahaaaa! Vandaag is het eindelijk zo ver. De langverwachte film van Fifty Shades of Grey draait in de Nederlandse bioscopen. Gister werd de voorpremière van deze erotische film al getoond aan een select gezelschap. De grote vraag is natuurlijk: Is de film zo goed als gedacht werd? 

Op de site van de Telegraaf verscheen gister al een korte recensie van de film die gebaseerd is op het boek waar zo veel om te doen was. Want als heel vrouwelijk Nederland al rode oortjes kreeg van het lezen van het boek, hoe moet dat dan wel niet zijn bij de film?

Filmjournalist Marco Weijers begint zijn verhaal al door te zeggen dat de film beter is dan het boek, maar voegt daar aan toe dat de lat erg laag lag, omdat het boek slecht geschreven is. Wie op hete seksscènes wacht, moet even geduld hebben. Pas na veertig minuten is de eerste tepel in beeld. De naaktscènes zouden mooi gefilmd zijn, maar echt spannend wordt het niet. Vandaar dat deze journalist de film slechts twee en een halve ster geeft.

Ook op Nu.nl was te lezen dat de film een lang voorspel had, maar uiteindelijk nogal onbevredigend bleek te zijn. De reacties waren wat teleurstellend. In België durven ze de film zelfs zaaddodend saai te noemen. Toch zullen heel wat vrouwen (en ook mannen misschien?) maar al te graag naar de verfilming van Fifty Shades of Grey gaan. Want zo´n film moet je nou eenmaal gezien hebben!

Share This

About the author