Eerste hulp bij een gebroken hart!

Eerste hulp bij een gebroken hart!

Ben jij net verlaten door je vriend of heb jij hem verlaten en ben je op zoek naar eerste hulp bij een gebroken hart? Dit boekje kan je daarbij helpen.

UIT! Het ex-verwerkingsboekje is speciaal voor iedereen die verdrietig is omdat de prins(es) van het witte paard is gevallen. Dankzij dit boek hoeven zij nooit meer hun hart uit te storten in een whatsappje, jankend een voicemail in te spreken of van pure ellende onder hun niveau te zoenen.

Planetfem - Ex-verwerkingsboekjeHet navigeert je liefdevol door de stadia van liefdesverdriet. Van ongeloof naar twijfel en van woede naar acceptatie. Tot je weer krachtig en vol zelfvertrouwen in het leven staat. Want weinig mensen weten liefdesverdriet elegant te dragen. Zeker in een tijd waarin frustraties en misstappen snel geuit zijn op whatsapp, facebook, instagram en twitter. UIT! Het ex-verwerkingsboekje beschermt je tegen gênante acties en reputatieschade. Na 160 pagina’s ben je klaar voor een véél betere match. Of op zijn minst een volgende ex.

* Preventie tegen nutteloos ex-contact
* Een rebound-wishlist
* Tips voor omgaan met de ex online
* Break-up recepten
* Terugvalhoofdstuk: oops, we did it again

Speciaal voor Uit! Het ex-verwerkingsboekje en alle heart-broken heeft Winfried Baijens (Winfrieds Woonkamer, NTR) een playlist op Spotify samengesteld met de mooiste hartepijn nummers.

Bezoek ook de Facebook-pagina: facebook.com/exverwerkingsboekje voor everlasting ex-support.

AUTEURS: THE SECRET SISTERHOOD
AANTAL PAGINA’S: 160
UITVOERING: PAPERBACK
ISBN: 9789000340699
PRIJS: €12,50
GENRE: LIFESTYLE CADEAU
IMPRINT: HET SPECTRUM

Fotocredits: https://www.facebook.com/exverwerkingsboekje

Share This

About the author