Een striptease, zo doe je dat!

Een striptease, zo doe je dat!

Elke man droomt wel van een striptease van een mooie vrouw. Dus laat zijn droom werkelijkheid worden en ga voor hem uit de kleren. Zo zorg je voor een echte goede stiptease, die hij zeker zal weten te waarderen.

Kleding

Allereerst moet je even aandacht besteden aan de kleren die je aantrekt. Je begint natuurlijk met sexy lingerie. Zorg voor een mooi setje, eventueel met jarretals. Hierover trek je kleding aan, bijvoorbeeld een sexy jurkje. Het is leuk om meerdere laagjes over elkaar aan te trekken, zodat je niet in één keer klaar bent. Let wel even op dat je het gemakkelijk uit kunt trekken. Een stel hoge hakken is leuk, maar alleen als het bij je past. Je wil niet hebben dat je met een verzwikte enkel op de eerste hulp zit omdat je toch niet op die leuke pumps bleek te kunnen lopen.

Kamer

Dan is het tijd om de kamer wat sfeer te geven. Dim de lichten en steek wat kaarsjes aan. Zet een stoel neer waar je vriend op kan gaan zitten en zorg dat je voldoende ruimte hebt om te kunnen bewegen.

Muziek

Het is belangrijk om goede muziek te kiezen. Het moet een sexy nummer zijn waar jij goed op kunt bewegen. Probeer het desnoods even uit van te voren. You can leave your hat on is een bekend stipnummer. Maar ook Me & U (Cassie), Nasty naughty boy (Christina Aguilera) en Skin (Rihanna) doen het vast goed. Kies vooral een nummer wat goed bij jullie past.

Gebruik je hele lichaam

Als je er klaar voor bent, zet je je vriend op de stoel, zet je de muziek aan en kun je beginnen. Zorg dat je je hele lichaam gebruikt. Gebruik je handen om jezelf aan te raken en schud je haren lekker los. Zorg dat je zelfverzekerd bent, dan kom je ontzettend aantrekkelijk over.

Betrek je vriend erbij

Een striptease is niet een show die je in je eentje opvoert, het is leuker om je vriend erbij te betrekken. Dus loop naar hem toe, geef hem een plagerig kusje en gebruik je shirt om de handen van je vriend aan de stoel vast te binden. Het zal niet lang duren voor hij het echt niet meer kan houden!

Fotocredits:
Riga Vacation

Share This

About the author