Een lekkere tongzoen voor je gezondheid

Een lekkere tongzoen voor je gezondheid

Dat een tongzoen van je lover ontzettend lekker is, hoef ik je vast niet uit te leggen. Maar wist je ook al dat dit heel erg gezond is? Een potje tongworstelen doet je lichaam zeker goed!

Calorieën

Laat ik dan maar meteen bij het onderdeel beginnen waar veel vrouwen erg gelukkig van zullen worden. Met zoenen verbrand je heel wat calorieën. Toegegeven, echt hard zal het niet gaan, tenzij je nog zo verliefd bent dat je niets anders doet dan letterlijk aan zijn lippen hangen, maar alle kleine beetjes kunnen helpen. Met elke zoen verbrand je zo’n acht tot zestien calorieën.

Stress

Veel stress kan een killer zijn voor je libido. Jammer voor je relatie, maar gelukkig kunnen jullie daar samen wat aan doen. Bij een lekkere tongzoen komen namelijk hormonen vrij die de stress wegnemen.

Gezond gebit

Zit je ook iets te vaak in de stoel van de tandarts? De tong van een ander zorgt voor een grote reinigingsbeurt in je mond. Het speeksel dat vrij komt, verwijdert tandplak en zorgt dat je tanden er weer even tegenaan kunnen.

Hartslag

Voor een gezond hart kun je natuurlijk naar de Becel grijpen, maar een potje zoenen kan ook heel wat kwaaltjes voorkomen. Tongen zorgt voor een stabiele hartslag en dat is weer goed voor je hart.

Zelfbeeld

En tenslotte heeft zoenen ook positieve gevolgen voor je zelfbeeld. Je ego krijgt een flinke boost wanneer je staat te zoenen met die ontzettend leuke jongen en het maakt je vrolijk.

Na al deze redenen kun je er eigenlijk niet meer onderuit, een lekkere tongzoen heb je soms gewoon echt even nodig. Dus of je nou smoorverliefd bent, maar nog geen relatie hebt of je al jaren samen bent, maak eens tijd voor een lekkere tongzoen!

Fotocredits:
Match Me Happy

Share This

About the author