Een goed huwelijk: wetenschap of natuurlijke liefde?

Een goed huwelijk: wetenschap of natuurlijke liefde?

Vanaf vanavond is op Net5  een sociaal experiment te zien waarin wordt gekeken of de wetenschap wellicht een betere matchmaker is dan wijzelf. Vier koppels gaan trouwen waarvan twee koppels elkaar op natuurlijke wijze hebben gevonden en twee koppels door de wetenschap gekoppeld zijn. Welke huwelijken houden langer stand?

In het nieuwe tv-programma Het geheim van een goed huwelijk trouwen vier koppels met elkaar waarna ze veertien weken worden gevolgd terwijl ze in een sneltreinvaart geconfronteerd worden met allerlei situaties die hun relatie kunnen beïnvloeden. Zo moeten ze samen een weekend kamperen overleven en zullen ze voor een kind moeten zorgen.

Twee koppels hebben elkaar echter nog nooit gezien voor ze samen voor het altaar staan. Ze zijn aan elkaar gekoppeld door de wetenschap op basis van allerlei tests zoals een geurtest en een MRI-scan. De vraag is welk huwelijk langer stand houdt; de natuurlijke liefde of het wetenschappelijk gekoppelde stel. Benieuwd naar het resultaat? Het experiment is vanaf vanavond iedere woensdag om 20.30 uur te zien op Net5.

Fotocredits:
Scientias

Share This

About the author