Een datingsite met slechte foto´s en eigenschappen

Een datingsite met slechte foto´s en eigenschappen

Word jij ook zo moe van al die datingsites vol prachtige foto´s van bijna perfecte mensen? Helaas blijken ze in het echt altijd tegen te vallen en kom je maar wat vaak bedrogen uit. Daarom wil David Wheeler het eens over een andere boeg gooien. 

Een datingsite met ruimte voor slechte eigenschappen en foto´s. Het lijkt misschien een beetje gek, omdat profielen op datingsites nu juist zo perfect mogelijk moeten zijn. De foto´s die je hier tegen komt, zijn helaas niet zo realistisch. Bovendien worden tientallen fantastische eigenschappen genoemd, terwijl je geen idee hebt wat de mindere eigenschappen zijn van jouw potentiële nieuwe lover.

Dus waarom zou je niet meteen met de deur in huis vallen en aan alle bezoekers op de site laten zien wat jouw slechte kanten zijn, zodat ze daar maar op zijn voorbereid? Zo weet je zeker dat je niemand afschrikt op de eerste date met kleine imperfecties die je al lang kent van jezelf. Open en eerlijk zijn naar elkaar zodat je weet waar je aan begint. Dit getuigt van een sterke persoonlijkheid, maar het helpt ook een goede relatie op te bouwen.

David Wheeler moet nog even wat geld bij elkaar sprokkelen via crowdfunding om zijn idee van de grond te kunnen krijgen, namelijk zo´n 45.000 dollar. Maar we wachten graag tot er een datingsite is waarop mensen wat minder perfect lijken en iedereen gewoon zichzelf kan zijn.

Fotocredits:
Start Traveling Light

Share This

About the author