Dus toch! Vaginaal orgasme bestaat niet

Dus toch! Vaginaal orgasme bestaat niet

Over het vrouwelijk orgasme wordt al eeuwen lang van alles beweerd. Waar het bij mannen gewoon over een orgasme gaat, komen bij vrouwen termen als het vaginaal en clitoraal orgasme, de G-spot, A-spot en U-spot voorbij. Nu blijkt echter dat een vaginaal orgasme helemaal niet bestaat. 

Doet jouw vriend steeds verwoede pogingen om je G-spot te vinden? Daar kan hij maar beter mee ophouden. Volgens een onderzoek beschreven in de Daily Mail bestaat het vaginaal orgasme helemaal niet. Vrouwen zouden alleen klaar kunnen komen via de clitoris en daarom zou er gesproken moeten worden van een vrouwelijk orgasme, net als een mannelijk orgasme.

Het is dus niet waar dat er iets mis is wanneer je niet klaar kunt komen door penetratie. Sterker nog; er zijn vrouwen zat die dit niet kunnen. Bij vrouwen die meer moeite hebben het bereiken van het hoogtepunt, zit de clitoris waarschijnlijk verder in de vagina. Het goede nieuws is dat iedere vrouw een orgasme zou moeten kunnen krijgen volgens de onderzoekers, mits de clitoris op de juiste manier gestimuleerd wordt.

Fotocredits:
B6 Vitamines

Share This

About the author