Durf te vragen!

Durf te vragen!

Heel wat stellen hebben seks zonder dat ze er over praten. Zo zijn er bijvoorbeeld genoeg vrouwen die hun man oraal verwennen, maar eigenlijk geen idee hebben wat hij nou écht heel lekker vindt. Durf te vragen, zodat jullie er allebei nog meer van kunnen genieten! 

Natuurlijk, hij kreunt wat en na een tijdje komt hij klaar, maar vindt hij het ook écht heel lekker? Veel vrouwen gaan er voor het gemak maar vanuit, maar je hebt best kans dat er manieren zijn waarop je hem nog beter kunt verwennen.

Afgaan op zijn lichaam en de geluiden die hij maakt is altijd een goed begin. Zo kun je immers veel over zijn voorkeuren te weten komen. Maar praten kan ook heel handig zijn. Vraag hem gewoon wat hij fijn vindt, waar hij heel opgewonden van wordt of wat hij juist minder vindt. Je kunt op dezelfde manier ook aangeven wat jij lekker vindt in bed.

In het begin is het misschien een beetje onwennig om over dit soort onderwerpen te praten, maar je zult merken dat het went. Stellen die over alle aspecten van hun relatie kunnen praten, dus ook de seks, halen er veel meer uit.

Fotocredits:
Pixabay

Share This

About the author