Durf jij initiatief te nemen?

Durf jij initiatief te nemen?

Ja dames, de tijd dat al het werk door de man gedaan wordt is voorbij. Want zeg nou zelf, kun je ook maar één goede reden bedenken waarom jij niet wat moeite zou doen voor die ontzettend leuke jongen? Je kunt natuurlijk blijven hopen dat hij een keer op jou afstapt, maar je kunt ook zelf initiatief nemen! 

Het is een heel ouderwets idee dat jongens jou moeten versieren, maar andersom niet. Als je geen moeite doet voor hem loop je namelijk de kans dat hij je niet ziet staan, en dat is jammer! Alleen je moet het ook wel durven om initiatief te nemen. Gelukkig zijn er heel wat manieren waarop je dat kunt proberen.

Wanneer je een jongen wilt benaderen, is het altijd veilig om te beginnen met het zoeken van oogcontact. Zodra je zijn blik hebt gevangen, probeer je hem even vast te houden. Kijkt hij jou ook wat langer aan? Dan bestaat de kans dat hij in je geïnteresseerd is. Op dat moment kun je hem je mooiste glimlach schenken. Lachen is namelijk een hele krachtige manier om contact te maken. En welke jongen kan die prachtige lach van jou nou weerstaan?

Of je je sexy voelt, bepaalt voor een groot deel of je sexy bent. Want vrouwen die lekker in hun vel zitten en zelfverzekerd zijn, komen veel beter over dan onzekere vrouwen. Besteed dus eens wat extra aandacht aan je uiterlijk. Breng een bezoekje aan de kapper, neem de tijd voor je make-up en zoek kleding uit waar je je fijn in voelt. Het kan ook helpen om een mooi lingeriesetje aan te trekken. Niemand hoeft het te zien, maar het feit dat jij weet dat je een mooi setje aan hebt, doet veel met je zelfvertrouwen.

En als je dan eindelijk in gesprek bent met die leuke jongen is het vooral belangrijk om jezelf te blijven. Je kunt natuurlijk opscheppen en doen alsof je heel anders bent dan je daadwerkelijk bent om indruk op hem te maken, maar over het algemeen werkt dit juist averechts. Wees jezelf, dan ben je op je leukst.

Fotocredits:
Glamour

Share This

About the author