Dubbeldaten maakt gelukkig

Dubbeldaten maakt gelukkig

Je kunt je zaterdagavond romantisch met z’n tweeën doorbrengen op de bank, maar je kunt ook gezellig gaan dubbeldaten. Dit laatste zorgt voor een betere relatie. Stellen die regelmatig dubbeldaten, zijn gelukkiger.

Hebben jullie een bevriend stel waarmee jullie zo nu en dan iets leuks gaan doen? Het zorgt ervoor dat jullie allebei je best blijven doen om op je aller leukst te zijn. Je zult zo meer van je partner genieten dan wanneer hij thuis onderuitgezakt op de bank zit of vloekend naar een voetbalwedstrijd kijkt. Bij een dubbeldate doe je moeite om er leuk uit te zien en bovendien kan het erg gezellig zijn met een ander stel.

Daarbij leer je onbewust een heleboel van de manier waarop andere stelletjes met elkaar omgaan. Steunen ze elkaar in discussies? Houden ze elkaars hand vast? Zijn er andere romantische momenten? Dit vergelijk je met je eigen relatie en zo kan het heel leerzaam zijn.

Wel even opletten dat het niet te gezellig wordt. Helaas zijn er ook vrouwen die door het dubbeldaten juist minder van hun eigen partner gaan genieten en wel wat voelen voor de partner van hun vriendin. Toch pijnlijk als daar een affaire uit ontstaat.

Bronnen:
Vrouw Online

Fotocredits:
Coconut Grove Voice

Share This

About the author