Draag jij de goede maat bh´s?

Draag jij de goede maat bh´s?

Als je een romantisch avondje hebt met je grote liefde, dan is het wel zo leuk om een mooi lingeriesetje aan te hebben. Sommige vrouwen kiezen hun lingerie puur op uiterlijk uit, maar het is ook heel belangrijk dat het goed zit. Draag jij de goede maat bh´s?

Het is heel belangrijk dat een bh de goede maat heeft. Niet alleen biedt hij dan de juiste ondersteuning, ook zal het veel mooier staan. Toch weet een groot deel van de vrouwen niet precies welke maat bh ze eigenlijk heeft.

Als je een bh aan hebt, kun je als het goed is zien of hij de goede maat heeft. Wanneer er aan de bovenkant van de bh een bolling zit, ook wel bekend als de dubbele borst, is je bh te klein. Zit er echter een grote ruimte tussen de bh en je borst, dan is hij te groot. Wanneer je een bh past in de maat 75B, wil dat niet zeggen dat al je bh´s vervolgens die maat moeten hebben. Tenslotte is dit verschillend per model.

Laat je eens adviseren bij een lingeriezaak. Zij kunnen je borsten meten en de goede bh maat voor je bepalen. Zo weet je zeker dat je een goed passende bh koopt en zal je man je extra sexy vinden!

Fotocredits:
In de mode

Share This

About the author