Do’s en don’ts voor een trio

Do’s en don’ts voor een trio

Lijkt het je wel spannend om het bed niet met één, maar met twee mannen te delen? Of zou je juist wel wat afwisseling willen en neem je naast je vent ook een vrouw mee in bed? Een trio is wel even wat complexer dan seks met z’n tweeën. Dit zijn de do’s en dont’s.

Do

Aandacht verdelen

Als je seks hebt met z’n drieën moeten uiteindelijk ook drie mensen tevreden gesteld worden. Richt je aandacht daarom op je beide bedpartners en probeer dit zo goed mogelijk te verdelen. Jaloezie is tenslotte nooit leuk.

Communicatie

Het kan handig zijn om vooraf afspraken te maken. Zeker wanneer het drietal bestaat uit een stel en een extra persoon is het belangrijk om elkaars grenzen te kennen. Wat mag wel en wat mag niet? Door dit van te voren te bespreken, voorkom je problemen. Na afloop kun je ook even communiceren over hoe het gegaan is. Zo verhoog je de kans het nog eens op een prettige manier te kunnen doen.

Safe sex

Misschien ben je het in je relatie niet meer gewend, maar wanneer je een trio doet is het belangrijk om condooms te gebruiken. Hoe meer mensen, hoe groter de kans op een soa. Dat zou toch jammer zijn!

Don’t

Vrienden

Het lijkt misschien fijn en vertrouwd om gewoon een van jullie vrienden uit te nodigen voor een avontuurtje, maar dit is niet altijd verstandig. Tenslotte kan dit problemen opleveren voor jullie vriendschap als er (later) jaloerse gevoelens op blijken te komen. Als je zeker wilt weten dat het geen problemen oplevert in jullie vriendschappen, kun je beter een triootje met een onbekende doen.

Als boost voor je relatie

Het lijkt misschien een goede oplossing om een trio te doen als je relatie niet zo lekker loopt, maar eigenlijk is dit vooral een manier om op een legale manier seks te hebben met een ander. Hoe verleidelijk het ook is, doe het niet. Ga eerst aan je relatie werken voor jullie een ander erbij betrekken.

Fotocredits:
Baudyhallee

Share This

About the author