Dokter Corrie krijgt haar eigen programma

Dokter Corrie krijgt haar eigen programma

Weten jullie nog wat voor ophef er ontstond toen Dokter Corrie op tv verscheen om kinderen seksuele voorlichting te geven? Heel wat ouders maar ook leraren vonden het niet kunnen dat ze zo onbeschaamd over seks praatte. Nu is Dokter Corrie terug, maar dan met haar eigen tv-show. 

Dokter Corrie verscheen twee jaar geleden aan het einde van het Schooltv-Weekjournaal in beeld om kinderen uitleg te geven over seks en relaties. Ondanks dat veel kinderen al op allerlei manieren met seks in aanraking komen, vonden veel ouders dit toch te ver gaan. Ze vonden het hun eigen taak om seksuele voorlichting te geven.

Toch deed Dokter Corrie het helemaal niet verkeerd en het schijnt juist zo belangrijk te zijn om kinderen al vroeg seksuele voorlichting te geven. Daarom is Dokter Corrie terug, maar dan nu met een eigen programma. Vanaf zondag 15 maart wordt de Dokter Corrie Show wekelijks uitgezonden.

Presentatrice Martine Sandifort, die onlangs nog op tv was in het programma Wie is de Mol? begrijpt wel dat er zoveel ophef is ontstaan over haar stukjes in het Schooltv-Weekjournaal. Toch vindt ze het belangrijk dat kinderen seksuele voorlichting krijgen. Doordat ze nu haar eigen programma heeft, kunnen ouders zelf kiezen of ze hun kinderen hier naar laten kijken.

 

Share This

About the author