Doe jij mee aan de Nationale Sekstest?

Doe jij mee aan de Nationale Sekstest?

Ieder jaar worden er weer kennistesten uitgezonden op tv. De Nationale IQ-test van de BNN is hier een goed voorbeeld van. Op 13 januari 2016 wordt de Nationale Sekstest uitgezonden bij RTL en er wordt nog gezocht naar kandidaten. 

Nationale Sekstest

In de Nationale Sekstest worden allerlei vragen gesteld die te maken hebben met seks en relaties. Aan de hand van deze test kan heel Nederland meten hoe ze ervoor staan op dit gebied. Wat weten ze van seksstandjes, vreemdgaan en vooroordelen over mannen en vrouwen? Dit wordt getest met vragen, filmpjes en acts in de studio.

Goedele Liekens

De Nationale Sekstest wordt gepresenteerd door Yolanthe Cabau-Sneijder en Rick Brandsteder. Voor Yolanthe is dit de eerste klus die ze doet na haar bevalling. De presentatoren worden bijgestaan door seksuologe Goedele Liekens die de goede antwoorden op de vragen gaat geven.

Kandidaten gezocht

Natuurlijk doen er kandidaten mee met allerlei verschillende achtergronden. Want wie weet het meest over seks, sekswerkers, golden oldies, bachelors, bachelorettes of homoseksuelen? RTL is nog op zoek naar kandidaten. Heb je interesse? Neem dan een kijkje op de aanmeldpagina van de Nationale Sekstest en schrijf je in via het formulier. Let op: de opnames vinden al een aantal dagen eerder plaats op 9 januari 2016.

Nationale Sekstest

Geen zin om de test op tv te doen, maar wil je wel graag weten hoe het met jouw seksuele kennis gesteld is? Natuurlijk kun je ook gewoon thuis meedoen vanaf de bank. Dat kan met pen en papier, maar gemakkelijker is het om de speciale app voor deze test te gebruiken. Het programma wordt op 13 januari 2016 om 20.30 uur uitgezonden op RTL5. Zorg ervoor dat je op tijd klaar zit zodat je weet of jij al genoeg weet over seks, of dat je nog wel een paar lesjes van Goedele kunt gebruiken!

Fotocredits:
Pixabay

 

Share This

About the author