Doe jij het met een collega?

Doe jij het met een collega?

De meeste mensen brengen veel tijd op hun werk doen. Sommige collega´s zie je zelfs nog vaker dan je eigen partner. Niet zo gek dus dat er soms wel eens wat opbloeit. Er vinden dan ook heel wat seksuele activiteiten plaats op de werkvloer. 

Jobbird deed onderzoek naar seks onder collega´s. Hieruit blijkt dat 12% van de werknemers wel eens seks heeft gehad met een collega. Ongeveer 15% heeft zelfs een relatie gehad met een andere werknemer binnen het bedrijf. Dat betekent dat ruim een kwart van de werknemers wel eens seks heeft gehad op de werkvloer! Overigens wordt er nog veel meer geflirt.

Het kan niet verkeerd zijn om wat extra spanning op te zoeken op je werk, maar toch is het af te raden om te ver te gaan met een collega. Hoe aanlokkelijk het ook is om na een uit de hand gelopen vrijdagmiddagborrel de kleren van elkaars lijf te scheuren, echt verstandig is het niet. Het wordt ongemakkelijk wanneer jullie niet allebei dezelfde verwachtingen hebben en bovendien is het niet handig voor de verhoudingen op de werkvloer. Zelfs al hebben jullie het ontzettend leuk met elkaar, ook na die ene avond, dan nog kan het problemen opleveren met andere collega´s.

Fotocredits:
Pixabay

Share This

About the author