Dit doen vrouwen om hun ex terug te krijgen

Dit doen vrouwen om hun ex terug te krijgen

Nadat je dagenlang met een doos tissues en heel veel chocola op bed hebt gelegen, besluit je dat het tijd is om wat aan dat ellendige gevoel te doen. Jullie waren gemaakt voor elkaar, dat weet je zeker, dus je wilt hem terug. Hoe pak je dat dan aan?

De Daily Mail publiceerde een onderzoek van de Engelse site findmeagift.co.uk. Het onderzoek werd uitgevoerd onder tweeduizend mensen om te achterhalen op welke manier zij hun ex probeerden terug te winnen. Meer dan de helft dacht dit te kunnen bereiken door een cadeautje te kopen. Mannen kochten bloemen, lingerie, sieraden of schoenen voor hun ex, terwijl vrouwen voor kaartjes voor een sportwedstrijd of een concert, kleding of spelcomputers gingen.

Cadeautjes zijn echter niet de enige manier om weer bij elkaar te komen. Driekwart van de vrouwen zou seks gebruiken om hun ex terug te krijgen tegenover slechts een kwart van de mannen.

Een andere methode is doen alsof je niet meer geïnteresseerd bent. Een derde van de mannen en tweederde van de vrouwen maakt hier gebruik van.

Fotocredits:
Terug Bij Mijn Ex

Share This

About the author