De Womanizer: 100% orgasme garantie

De Womanizer: 100% orgasme garantie

De Womanizer is hét seksspeeltje dat elke vrouw in huis moet hebben. Tenminste, als je de reviews en de garantie die het bedrijf geeft moet geloven. Ze beweren namelijk dat dit bijzondere speeltje bij iedere vrouw voor een orgasme zorgt. 

Een 100% orgasme garantie, het is nogal wat. Uit testen die gedaan zijn, bleek overigens dat van de vijftig vrouwen één vrouw geen hoogtepunt kon bereiken met behulp van dit seksspeeltje. Toch zou deze stimulator een doorbraak in de revolutie voor de intieme stimulatie van de vrouw moeten betekenen.

De review van seksspeeltjestester Luna van Climaximaal is dan ook veelbelovend. Zij beschrijft een mindblowing orgasme en wist niet wat haar overkwam. Alleen wat maakt dit speeltje dan zo anders dan andere speeltjes? Hoe het apparaatje precies werkt is een raadsel, maar met behulp van luchtdruk wordt je clitoris gestimuleerd.

Voor de Womanizer (die te koop is in allerlei foute printjes en kleurtjes) moet je diep in de buidel tasten. Hij kost namelijk 159 euro. Tja, je moet iets over hebben voor zo´n bijzondere ervaring!

 

Share This

About the author