De relatie tussen seks en salaris

De relatie tussen seks en salaris

Heb jij een ingestort seksleven? En ook een salaris waar je niet vrolijk van wordt? Dat zou wel eens met elkaar te maken kunnen hebben. Een onderzoeker van de Universiteit van Cambridge beweert dat mensen die vier of meer keer per week seks hebben meer verdienen dan hun collega´s. 

Meer seks en meer salaris, dat klinkt goed! Alleen wat hebben die twee nou met elkaar te maken? Volgens dit onderzoek onder 7500 Griekse stellen zouden mensen die meer seks hebben ook meer carrière maken. Dit heeft met twee dingen te maken. Ten eerste is het zo dat mensen die gezond zijn en opgewekt in het leven staan meer seks hebben. Deze mensen doen het over het algemeen ook beter op de werkvloer. Daarnaast word je van seks blijer, slimmer en gezonder. Dat heeft natuurlijk ook weer een positieve invloed.

Eerder is ook al eens aangetoond dat mensen met meer succes meer testosteron produceren. Of het ook voor jou werkt, is natuurlijk nog maar de vraag. Het kan in ieder geval nooit kwaad om wat meer seks te hebben en wat meer inzet te tonen op je werk. Misschien versterken die twee elkaar dan wel!

Fotocredits:
Spits Nieuws

Share This

About the author