De raarste sekswetten

De raarste sekswetten

Wetten uit andere landen kunnen voor onze nuchtere Nederlanders soms moeilijk te begrijpen zijn. Seks is een veelbesproken onderwerp in het wetboek, daarom hier de twintig raarste sekswetten ter wereld.

1. Op het Oceanische eiland Guam in de buurt van de Verenigde Staten is het verboden om te trouwen als je nog maagd bent. Het schijnt zelfs zo te zijn dat er mannen op dit eiland zijn die hun geld verdienen door vrouwen te ontmaagden.

2. In het Midden Oosten bestaat een speciale Islamitische wet die je verplicht om het vlees van een lam op te eten nadat je een seksuele relatie met het beestje hebt gehad.

3. In Libanon mag je ook seks hebben met dieren, maar dan wel alleen met vrouwelijke dieren. Wanneer je seks hebt met een mannelijk dier dan riskeer je de doodstraf.

4. Overal in de VS is het verboden om bedreigde diersoorten – uitgezonderd insecten – op een seksuele manier weer te geven.

5. Op de Bahrein eilanden in de Perzische Golf mag een mannelijke dokter de vagina van een vrouw onderzoeken, maar hij mag er niet recht in kijken. De enige manier waarop hij het kan onderzoeken, is door via een spiegel te kijken.

6. In Hong Kong is het toegestaan om je man te vermoorden wanneer hij is vreemdgegaan. Dit mag je echter alleen met je blote handen doen. Je mag zelf weten op welke manier je de vrouw waarmee hij een affaire had van het leven berooft.

7. In Santa Cruz, Bolivia is het verboden voor een man om met een vrouw en haar dochter op hetzelfde moment seks te hebben.

8. De wet in Washington verbiedt het om seks te hebben met een maagd onder alle omstandigheden, dus ook de huwelijksnacht.

9. In Cali, Colombia is het verboden om seks te hebben met iemand anders dan je man. Bovendien moet de moeder van de vrouw de eerste keer dat het gebeurt aanwezig zijn.

10. In Tremonton, Utah is het verboden om seks te hebben in een ambulance. Wanneer je dit toch doet, zal de vrouw worden berecht voor een seksuele overtreding en haar naam wordt in de krant gepubliceerd. De man die betrokken is krijgt geen straf.

11. In Romboch, Virginia is het illegaal om te verloven tijdens een seksuele activiteit met de lichten aan.

12. In Nevada is het verboden om seks te hebben zonder condoom

13. Voor de leden van het parlement in Nevada is het verboden om een peniskostuum te dragen tijdens een parlementaire sessie.

14. In een heleboel Amerikaanse steden is een erectie die door de kleding van een man te zien is illegaal.

15. In Alexandria, Minnesota is het bij wet verboden voor een man om met een stinkende adem (ruikend naar uien, knoflook of sardientjes) seks te hebben met zijn vrouw. Wanneer zijn vrouw er om vraagt is hij verplicht zijn tanden te poetsen.

16. Daarnaast is het voor mannen in Minnesota ook verboden om seksuele handelingen te verrichten met een levende vis.

17. Moslims mogen niet naar de genitaliën van lijken kijken. Dit geldt ook voor een lijkschouwer, de geslachtsdelen van een lijk moeten altijd bedekt zijn met een stuk hout of steen.

18. In Newcastle, Wyoming is het verboden voor koppels om seks te hebben terwijl ze in een walk-in vleesvriezer in de supermarkt zijn.

19. In Indonesië kun je onthoofd worden voor masturberen.

20. In hotels in Sioux Falls, South Dakota moeten er twee losse bedden in een hotelkamer staan. Wanneer koppels een kamer voor één nacht boeken, moeten de bedden minimaal 2 feet van elkaar staan. Bovendien is het verboden seks te hebben op de vloer tussen de bedden in.
Bronnen:
Leftos

Foto credits:
Leftos

Share This

About the author