De opvolgers van Vijftig Tinten Grijs

De opvolgers van Vijftig Tinten Grijs

Kon je geen genoeg krijgen van de populaire erotische trilogie van Vijftig tinten? Moest je stiekem een traantje wegpinken toen je naast Vijftig tinten grijs ook Vijftig tinten donkerder en Vijftig tinten vrij had uitgelezen en je geen nieuw deel meer had om je op te verheugen? Je kunt weer opgelucht ademhalen, want na door het succes van Vijftig tinten waren de erotische romans niet aan te slepen. Dit zijn de beste opvolgers van Vijftig tinten grijs.

Vijftig tinten donkerder en vrij
Uiteraard zijn de enige echte opvolgers van Vijftig tinten grijs Vijftig tinten donkerder en Vijftig tinten vrij. In Vijftig tinten donkerder heeft Anastasia haar relatie met Christian Grey verbroken, maar ze wordt opnieuw tot hem aangetrokken. Ze besluit het nog een keer te proberen en ze komt meer over hem te weten dan ze ooit voor mogelijk had gehouden. Anastasia moet de belangrijkste beslissing uit haar leven maken. Het verhaal gaat verder in het laatste deel van de meeslepende serie, Vijftig tinten vrij. Alles lijkt goed te gaan tussen Anastasia en Grey, maar dan blijkt het noodlot toe te slaan.

De overgave van Floor
Floor is een succesvolle vrouw die hopeloos verliefd wordt op Rick. Ze krijgen een relatie met hem en de seks is verslavend lekker. Maar dan blijkt Rick een passie voor SM te hebben en gaan ze samen naar een parenclub. Hij daagt Floor uit om haar grenzen steeds meer te verleggen.

Dagboek van een submissive
Dagboek van een submissive is een openhartig en waargebeurd verhaal over de geëmancipeerde en onafhankelijke Sophie die zich helemaal overgeeft aan de wensen van James. Sophie gaat over haar grenzen heen en leert te genieten van pijn.

Negentig dagen Genevieve
Volgens de omslag is Negentig dagen Genevieve stouter dan Vijftig tinten grijs, dat belooft wat! In dit boek krijgt Genevieve de kans een contract af te sluiten voor haar reclamebureau met de rijke James Sinclair. Voorwaarde is dat zij dan wel negentig dagen lang zijn seksuele slaaf is. Alles lijkt goed te gaan tot Genevieve verliefd blijkt te zijn geworden op haar meester.

Geheim verlangen
De rijke en machtige zakenman Gabe heeft een oogje op het kleine zusje van zijn beste vriend, Mia. Ze krijgen een gepassioneerde relatie die niet ontdekt mag worden door de buitenwereld. Dit erotische verhaal wordt beschreven vanuit zowel Gabe als Mia en heeft hierdoor wat meer diepgang dan de meeste boeken.

Prachtige rampspoed
Abby zit in haar eerste jaar van de universiteit en wil haar leven zo rustig mogelijk houden. Ze komt echter in contact met Travis, een knappe, maar foute jongeman die al zijn charmes in de strijd gooit om haar te verleiden.

Speel met mij
Speel met mij is een wat minder onschuldig boek, de hoofdpersoon Alexandra heeft namelijk een man en kinderen en gaat een seksueel avontuur aan met haar ex Jeremy. Ze geeft zich helemaal aan hem over en komt terecht in een wereld vol gevaar.

Negentig dromen van Elise
Binnenhuisarchitect Elise krijgt de opdracht een kasteel op het Engelse platteland in te richten. Haar opwindende dagdromen over de twee mannen die ze op het landgoed ontmoet, worden werkelijkheid en Elise geniet van elke ontmoeting. Maar dan moet ze kiezen tussen haar twee minnaars.

Begeerd door jou
Begeerd door jou is een boek dat kort na Vijftig tinten grijs uitkwam en het verhaal lijkt er eigenlijk veel op. Een vrouw is geobsedeerd door de dominante man Gideon. Ook hij blijkt, net als Christian Grey in Vijftig tinten, een verleden te hebben dat hij met zich meesleept.

Het huwelijkscontract
Alexa McKenzie, die het eigenlijk helemaal gehad heeft met mannen, gaat een huwelijkscontract aan met de broer van haar beste vriendin, miljonair Nicholas Ryan. Ze zit in geldnood en moet haar ouderlijk huis redden. Nicholas wil eigenlijk helemaal niet trouwen, maar heeft een vrouw nodig om het bedrijf van zijn vader te kunnen erven. De oplossing voor beide problemen is een huwelijkscontract met strikte regels.

Bronnen:
Alle Top10 Lijstjes
Bol.com 

Foto credits:
Alle Top10 Lijstjes

 

Share This

About the author