De meest voorkomende seksongelukjes

De meest voorkomende seksongelukjes

Tijdens een heftige vrijpartij willen er nog wel eens ongelukjes gebeuren. In the heat of the moment kun je je eigen motorische vaardigheden soms onderschatten. Dit zijn de meest voorkomende ongelukjes tijdens de seks.

Gebroken penis

Geloof het of niet, maar een penis kan echt breken. Alleen als hij stijf is weliswaar, want dan lopen er vaatjes door je penis heen die hem van extra bloed voorzien. Op het moment dat jij iets te enthousiast op je vriend heen en weer aan het bewegen bent, kan zijn jongeheer dubbelklappen en dat zorgt voor een knak en heel veel pijn. Juist ja, een gebroken penis.

Spierpijn

Eigenlijk is het niet zo vreemd dat je flink wat spierpijn kunt krijgen van een stomend potje seks. Tenslotte gebruik je heel wat spieren en gebruik je hierbij veel energie. Op het moment zelf heb je meestal weinig door, maar de volgende dag kan het gemeen veel pijn doen. Om spierpijn te voorkomen, is het belangrijk dat je een gemakkelijk standje kiest waarvoor je je lichaam niet in al te vreemd bochten hoeft te wringen.

Seksongelukjes

Uitglijden

Seks in de badkamer is populair. Niets is zo romantisch als samen gezellig onder de douche of in bad kruipen tijdens de koude wintermaanden of juist na een hete zomerdag. Je kunt je echter goed bezeren op de gladde en erg harde vloer. Zet je je voet even verkeerd neer, dan ga je zo onderuit. Niet charmant en bovendien erg pijnlijk.

Hoofd

Als je seks hebt, beweeg je over het algemeen veel heen en weer. De kans is daarom ook groot dat je met je hoofd ergens tegenaan stoot. Zeker wanneer er een muur in de buurt is, moet je oppassen. Maar ook een kopstoot met je eigen partner is niet uitgesloten.

Schaafwonden

Soms kun je je niet goed inhouden en wil je meteen seks, waar dan ook. Let toch een beetje op de ondergrond, want op een hard tapijt of op het strand hebben je knieën het zwaar te verduren. Let ook op voor ruwe muren.

Fotocredits:
Eligible Magazine
Keithssongs

 

Share This

About the author