De meest bizarre seksfetisjen

De meest bizarre seksfetisjen

Mensen met een fetisj hebben een seksuele fantasie die verder gaat dan de fantasieën van de meeste mensen. Het zal je verbazen waar sommige mensen allemaal opgewonden van kunnen worden. Dit zijn de meest bizarre fetisjen. 

Dieren

Er zijn mensen die dolgraag seks met dieren zouden willen hebben. In veel andere landen gebeurt dit ook gewoon, maar in Nederland is het niet toegestaan. Hoe je deze fetisj dan moet uiten? Door een dierenpak aan te trekken! Je verkleedt je gewoon als gigantisch knuffeldier en hebt dan seks met een man of vrouw in zo’n zelfde pak.

Lijken

Je aangetrokken voelen tot lijken, oftewel necrofilie, is ook een bekende fetisj. Mensen die deze fantasie hebben, brengen hem niet perse tot waarheid, maar dit kan wel. In sommige gevallen worden graven overhoop gehaald zodat deze personen aan hun seksuele behoeftes kunnen worden voorzien.

Ontlasting

Het is misschien moeilijk om voor te stellen, maar er zijn echt mensen die van poepseks en plasseks houden. Over iemand heen poepen of een golden shower produceren, er zijn mensen die hier opgewonden van worden. In sommige gevallen wordt de ontlasting zelfs opgegeten, dit kan ernstige gezondheidsrisico’s met zich meebrengen.

Voeten

In veel films worden hier grappen over gemaakt, maar er zijn echt mensen die opgewonden worden van een paar voeten. Je kunt ze helemaal gek maken met een voetmassage en ze vinden blote voeten het mooiste wat er is.

Dikke vrouwen

Doe jij keihard je best om je aan je dieet te houden en wil je dat je man je daar in steunt? Dan kan je maar beter niet getrouwd zijn met een feeder. Deze mannen vallen op dikke vrouwen en doen er alles aan om haar zo dik mogelijk te maken.

Deze fetisjen zijn misschien wat extreem, maar toch zijn fetisjen veel minder een taboe geworden. Denk maar eens aan de seksspeeltjes die in de winkels verkrijgbaar zijn dankzij het boek Vijftig Tinten Grijs. Deze speeltjes zijn eigenlijk een milde vorm van de fetisj die Mister Grey heeft in de boeken.

Foto credits:
Alle Top 10 Lijstjes

Share This

About the author