De leukste seksspelletjes

De leukste seksspelletjes

Weet je nog dat je het vroeger heerlijk vond om achter op de achterbank, tijdens een feestje of tussen de middag buiten spelletjes te spelen? Deze spelletjes kun je ook samen met je lover doen, maar dan wel een beetje aangepast.

Strip-pong

In veel Amerikaanse films zie je het spelletje bier-pong gespeeld worden door dronken studenten. Het idee is simpel: je zet een aantal plastic bekertjes neer in de vorm van een driehoek aan het einde van de tafel en probeert een pingpongballetje via de tafel in een van de bekers te stuiteren. In plaats van dat er bier gedronken wordt als je het balletje in het bekertje weet te krijgen, moet je partner een kledingstuk uittrekken. Degene die als eerste alle bekertjes vol met balletjes heeft gekregen, mag een seksuele gunst aan de ander vragen.

Een stap naar voor, een stap naar achter

Bij dit spelletje heb jij alle controle. Je gaat namelijk naakt op bed liggen en laat je vriend bij de deur staan. Natuurlijk mag hij ook zijn kleren uittrekken, je wilt tenslotte wel wat hebben om naar te kijken. Dan stel je vragen over jezelf aan hem en bij ieder goed antwoord dat hij geeft mag je vriend een stap dichter naar het bed komen. Geeft hij een fout antwoord? Jammer, maar helaas, hij moet weer een stap naar achter. Je vriend zal gek worden van verlangen en daarnaast leert hij ook nog eens wat meer over jou.

Seven minutes in heaven

Seven minutes in heaven is een spel waarbij een meisje in de kast gaat zitten tijdens een feestje en de andere meiden een jongen uitkiezen die bij haar in het donker komt zitten. Nu we wat ouder zijn is dit natuurlijk niet meer zo spannend als het altijd was, daarom veranderen we het spel een beetje. Kies een donkere kleine ruimte uit in huis zoals de kelder of anders de wc waar je het licht uit doet en zet een kookwekker op zeven minuten. Binnen deze zeven minuten gaan jullie een vluggertje doen. De kleine ruimte en het donker zorgen er voor dat je het gevoel krijgt iets stiekems te doen, dit maakt het extra opwindend.

Marco polo

Dit spel speel je in het zwembad en is daarom misschien een beetje lastig, want jullie moeten wel een privé zwembad tot je beschikking hebben. Sluit je ogen en roep ‘’Marco!’’, waarop je vriend zal antwoorden met ‘’Polo!’’. Dit doe je net zo lang tot je aan de hand van het geluid van zijn stem hebt gevonden waar hij zich in het zwembad bevindt. Als je hem hebt gevonden, kunnen jullie terplekke seks hebben als beloning.

In het openbaar

Dit spelletje bestaat  uit een aantal uitdagingen die je moet volbrengen zonder door iemand gesnapt te worden. Ze vinden namelijk allemaal plaats in het openbaar. Je begint bij de makkelijkste opdracht en eindigt bij de vijfde en moeilijkste opgave.

  1. Leg je hand onder de tafel op zijn zaakje terwijl je in een restaurant zit.
  2. Doe het in de auto wanneer die geparkeerd staat in een afgelegen straatje
  3. Ga naar de logeerkamer op een feestje
  4. Ga samen de wc in tijdens het uitgaan
  5. Doe het buiten, bijvoorbeeld in het park, het strand of het bos.

 

Bronnen:
Cosmopolitan

Foto credits:
Alle Top 10 Lijstjes

Share This

About the author