De leukste kerstcadeautjes voor je vriend

De leukste kerstcadeautjes voor je vriend

Het is december en dus tijd voor cadeautjes. Voor je grote liefde wil je dit jaar wel een keer een écht leuk kerstcadeau kopen, maar wat moet je dan geven? Hier wat inspiratie zodat jij de leukste pakjes onder de kerstboom kunt leggen. 

Rondleiding

Een echt mannencadeau; geef je vriend een rondleiding bij zijn favoriete voetbalclub cadeau. Een bezoekje aan een bierbrouwerij is ook altijd een leuk idee.

High chocolate

Toegegeven, een high chocolate geef je niet alleen omdat je hem wil verrassen, maar ook omdat chocola nou eenmaal onweerstaanbaar lekker is. Neem je vriend mee voor een overheerlijke chocoladeverwennerij met warme chocolademelk en verschillende lekkernijen gemaakt van chocola. Zo komen jullie de koude wintermaanden wel door!

vivaboxGeurtje

Niet origineel, wel een fijn cadeau. Zowel mannen als vrouwen zijn altijd blij met een lekker geurtje. Helemaal handig omdat je zelf iets uit kunt kiezen waardoor hij nog beter gaat ruiken. Hmmm. Ken je hem nog niet goed genoeg om te weten wat voor geurtje hij lekker vindt? Geef hem dan een Vivabox cadeau. Hiermee kan hij zelf kiezen uit acht lekkere geurtjes en de lekkerste in groot formaat bij de parfumerie ophalen.

Horloge

Veel mannen hebben er al een, maar anders zou een horloge een mooi cadeau kunnen zijn. Het is een luxe cadeau waar hij ook nog eens veel aan heeft. Bovendien zijn er heel wat mooie horloges voor mannen te vinden.

Lingerie

Niet echt een cadeautje voor hem, maar hij kan het vast waarderen als jij speciaal voor de kerstdagen een spannend lingeriesetje aanschaft. Hebben jullie ook nog een leuke afterparty in bed.

Goedkoop

Bijna geen geld te besteden, maar je wilt toch een cadeautje geven? Bak koekjes voor hem en verpak ze feestelijk. Of laat een mooie foto afdrukken en lijst die voor hem in. Liever een gratis cadeautje? Beloof hem een lekkere massage of ga samen in bad.

Romantisch avondje

Een tegoedbon voor een romantisch avondje is natuurlijk ook altijd leuk. Neem hem mee uit eten, ga samen schaatsen of kies een leuke film uit in de bioscoop.

Fotocredits:
Wishes Point

Share This

About the author