De grootste ergernissen in bed

De grootste ergernissen in bed

Het lijkt zo romantisch, samen met je grote liefde in een bed slapen. Toch is het in de praktijk vaak heel wat minder hartverwarmend. Want hoe leuk je hem ook vindt, als hij snurkend naast je ligt, zou je hem wel wat kunnen doen. Dit zijn de grootste ergernissen in bed. 

Snurken

Zoals we net al zeiden, snurken is een grote ergernis. Zeker wanneer je al een hele tijd wakker ligt en het idee hebt dat je net lekker in slaap kunt vallen, maar hij op dat moment luid begint te ronken. Niet zo romantisch!

Dekens

Ruzie om de dekens, ook dat komt je vast wel bekend voor. In zijn slaap heeft hij de hele deken met zich mee getrokken, waardoor jij in de kou ligt. Vervolgens trek je de deken naar je toe en word je een half uur laten wakker met hetzelfde probleem.

Naar de wc

Dit is vooral een probleem voor mensen die een bed hebben waarbij je er slechts aan één kant uit kunt. Want wanneer hij dan naar de wc moet, zal hij eerst over jou heen moeten klimmen. En natuurlijk gaat hij daarbij precies op jouw been staan.

Snoozen

Oké, hij moet eerder op dan jij, kan gebeuren. Maar waarom moet die wekker dan oneindig blijven snoozen zodat jij iedere keer weer wakker wordt van dat ellendige geluid?

Ruimte

Jullie hebben allebei veel ruimte nodig. Heel veel ruimte nodig. Waardoor je elkaar ´s nachts iedere keer weer aanraakt en het veel te warm hebt wanneer je wakker wordt..

Gelukkig zijn er ook een heleboel stellen die het hartstikke fijn vinden om samen in een bed te slapen. Heb je er toch een beetje moeite mee? Probeer dan eerst eens te slapen met allebei een eigen deken of zelfs allebei een eigen bed. Heb je toch te veel last van elkaar? Een SAT-relatie (Sleeping Apart Togheter) is helemaal hip!

Fotocredits:
Alpine Oordopjes

Share This

About the author