De five dates rule

De five dates rule

Een paar flirterige opmerkingen, een romantische eerste date en een passionele kus is tegenwoordig niet meer genoeg om een vrouw het bed in te krijgen. Wat mannen daar dan wel voor moeten doen? Minstens vijf dates, en dat is nog niet alles.

De datingsite singles247.com deed onderzoek onder tweeduizend leden. Wat bleek? Vrouwen duiken echt niet zo maar met een man tussen de lakens. Want voordat die vrouwen klaar zijn voor de eerste keer, willen ze eerst vijf dates gehad hebben. Eerder werd nog wel eens gezegd dat je na drie dates klaar was voor seks, tegenwoordig maakt de gemiddelde Engelse single vrouw gebruik van de five dates rule.

Het blijft echter niet alleen bij een paar dates. Een man moet daarnaast minstens twee cadeautjes geven, vijf berichtjes sturen via social media en twaalf andere berichtjes, hij moet vijf keer bellen, drie keer een filmpje met haar kijken, zeven keer passioneel zoenen, vijf betekenisvolle gesprekken voeren, vier keer samen eten en één keer bloemen aan haar geven.

Als je het mij vraagt, zijn het heel wat eisen en bovendien vijf overvolle dates voor je eindelijk seks kunt hebben met die ontzettend leuke man. Zouden Nederlandse vrouwen zich ook aan deze five dates rule houden?

Bron:
Daily Mail

Fotocredits:
Evoke

Share This

About the author