De break-up kater

De break-up kater

Dat je een flinke break-up kater hebt nadat je vriend je gedumpt heeft voor een ander is niet zo gek. Natuurlijk kun je dagenlang met een doos tissues in bed doorbrengen, maar je kunt ook proberen er het beste van te maken!

Verdriet kwijtraken

De eerste dagen zul je echt over je verdriet heen moeten komen. Dus keihard huilen bij alles wat je aan hem doet denken mag. Maar je moet er wel voor zorgen dat je niet in het verdriet blijft hangen. Dus geef jezelf een aantal dagen de tijd om je lekker zielig te voelen en met pandaoogjes van de uitgelopen mascara de dag door te brengen, maar dan moet het daarna ook klaar zijn. Berg alle spullen die je aan hem doen denken op in een doos en stop deze doos ver weg. Je krijgt er misschien spijt van als je het weggooit, maar je wilt het ook niet de hele dag om je heen hebben.

Verwen jezelf

En dan is het tijd om jezelf te verwennen. Koop een heerlijke douchegel, een lekker luchtje of die mooie schoenen die je al tijden wilt hebben. Je zult jezelf meer waarderen en bovendien zelfverzekerder worden. Geniet ervan dat je die doos chocola nu helemaal zelf op kunt eten zonder dat je (ex)vriend de helft weg snoept.

Vriendinnen

In tijden van nood heb je altijd je vriendinnen nog. Ga leuke dingen doen samen zodat je weinig tijd hebt om aan je liefdesverdriet te denken. Of ga op bezoek bij je ouders. Mams zal er vast voor zorgen dat jij je weer heel erg gewaardeerd voelt.

Daten

En dan is de tijd aangebroken om weer te gaan daten. Je merkt vanzelf wanneer je hier weer aan toe bent. Zorg er in ieder geval voor dat je het niet doet om je ex jaloers te maken, daar heeft niemand wat aan. Blijf jezelf, wanneer het niet goed voelt ben je er blijkbaar nog niet aan toe nieuwe jongens te ontmoeten. Geeft niks, dat komt vanzelf wel weer!

Foto credits:
Woman Savers

Share This

About the author