De bekendste seksspeeltjes

De bekendste seksspeeltjes

Seksspeeltjes zijn ontzettend populair. Mede door Sex and the City en Fifty Shades of Grey zijn ze niet aan te slepen. Beweerd wordt dat seksspeeltjes in 2020 net zo populair zullen zijn als smartphones. Dit zijn de bekendste seksspeeltjes.

Vibrator

Een vibrator is het meest populaire en vaakst verkochte seksspeeltje. Met dit trillende apparaatje kun je de clitoris stimuleren wanneer je het alleen moet doen in bed, maar het kan ook een aanvulling zijn op jullie gezamenlijke seksleven. De We-Vibe is dan ook speciaal voor stellen ontworpen. Vibrators zijn in alle soorten en maten te krijgen. Groot, klein, huidskleurig of fluorescerend roze; alles is mogelijk.

Dildo

Een dildo is een voorwerp dat bedoeld is voor penetratie. Hij trilt niet en is meestal wat groter dan een vibrator. Ook dildo’s kun je in allerlei verschillende vormen krijgen. De glazen dildo is erg populair omdat je deze variant gemakkelijk warm en koud kunt maken. Dit zorgt voor extra sensatie.

Handboeien

Met handboeien kun je heel wat leuke dingen doen in bed. Het geeft je een gevoel van macht of je moet je juist overgeven aan je vriend. Bijna elk stel heeft wel een setje handboeien in de kast liggen. Het prettigst zijn handboeien met een zacht stofje zodat ze geen pijn doen aan je handen.

Cockring

Een cockring is eigenlijk bedoeld voor de man, om zijn erectie harder te maken. Daarnaast wordt zijn penis gevoeliger voor aanrakingen. Koop een vibrerende variant van de cockring, dan kun jij er ook van mee profiteren. De trillingen werken namelijk door in jouw lichaam.

Vaginale ballen

En dan heb je nog de ballen die je via je vagina inbrengt, misschien ken je ze wel uit Fifty Shades of Grey. Ze masseren je vagina van binnen en het werkt als een soort voorspel. Bij iedere beweging die je maakt, zul je ze voelen. Je krijgt hierdoor extra zin in seks en bovendien traint het je spieren down under. Hierdoor kun je extra fijne seks hebben.

Fotocredits:
HLN

Share This

About the author